Taustaa

Yksilöllistä pilates-, spiraalistabilaatio- ja kehonhuolto-ohjausta

Toimiva ja tasapainoinen keho

Toimiakseen hyvin ja tasapainoisesti keho tarvitsee monipuolista ja säännöllistä huoltoa, tarkoituksenmukaista vahvistamista sekä sitä, että sen lähettämiä viestejä kuunnellaan. Meidän on hyvä ymmärtää, millä tavoin eri kehonosat toimivat yhdessä ja miten itseämme kannattelemme. Toimiva keho on vahva, taipuisa, kestävä ja erilaisiin olosuhteisiin hyvin sopeutuva. Silloin kehon lihakset toimivat hyvässä yhteistyössä niille kuuluvalla tavalla.

Tiedämme kuitenkin, että nykyaikainen elämä voi kuormittaa niin kehoa kuin mieltä. Mielen liikkeet, ajatukset, tunteet, kiire ja stressi näkyvät myös kehossamme, siinä, kuinka itseämme kannattelemme, kuinka liikumme tai olemme. Yksipuolinen rasitus ja kuormitus voivat aiheuttaa erilaisia kipu- ja rasitustiloja ja ajan myötä jopa painaa niveliä ja selkärankaa vääriin asentoihin. Siksi kehomme tarvitseekin myös huoltoa, lepoa, rentoutumista sekä palauttavaa ja monisuuntaista liikettä.

Hyvinvointia ja hyvää oloa

Pilates ja spiraalistabilaatio toimivat erinomaisesti kehon hyvinvoinnin tukena. Ohjaan pilates-, spiraalistabilaatio- ja kehonhuoltotunteja eri puolilla pääkaupunkiseutua sekä suunnittelen lyhyempiä ja pidempiä kurssikokonaisuuksia ryhmille.

Näiden menetelmien avulla olen itse saanut apua erilaisiin jännitystiloihin kehossani ja ymmärtänyt, millä tavoin hyvä kehon hallinta ja lihastasapaino sekä palauttava harjoittelu vaikuttavat jokapäiväiseen liikkumiseen ja olemiseen. Uskon, että oma kehollinen kokemukseni siitä, miten nämä lajit vaikuttavat sekä ryhtiin että liikkumiseen, on yksi vahvuuteni ohjaajana.

Oletpa istumatyöntekijä, aktiiviliikkuja, synnytyksestä toipuva tai seniori-ikäinen, voin auttaa sinua treenaamaan turvallisesti ja tehokkaasti sekä löytämään liikkumisen vaivattomuuden ja ilon. Anna itsellesi hyvää oloa ja tule mukaan tekemään yhdessä oivalluksia ja kokemaan, kuinka keho voi muuttua tasapainoisemmaksi, liikkuvammaksi ja vahvemmaksi!